Heliän kuparin värinen logo
Hampurilaisvalikko

Heliän tarina

"Toi on taas niin Heliä"

Tästä floristikoulun opiskelutoverini lausahduksesta syntyi Heliän nimi. Heliä sai alkunsa, kun tarpeeksi monta elämänkokemusta, koulutusta ja ihmistä osui samalle törmäyskurssille. Asiat loksahtelivat paikoilleen ja Heliä avasi ovensa.

Heliän toiminta-ajatuksena on yksilöllisyys, palvelut räätälöidään sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.
Tervetuloa Heliän matkaan! Yleensä on hyvä pirauttaa etukäteen. Heliä aloitti kaksi vuotta sitten työpajana, joka teki kukkatöitä ja ompelua ainoastaan ennakkotilauksella. Pikkuhiljaa kukkakauppavalikoiman kysyntä kasvoi ja nyt Heliä on monipuolisia kukkapalveluita tarjoava kukkakauppa. Toiminta hakee yhä muotoaan ja säännöllisiä aukioloaikoja ei vielä ole, joten yhä edelleen on hyvä pirauttaa ja varmistaa liikkeen aukiolo. Sesonkien aikaan Heliä ilmoittaa aukiolonsa etukäteen. Sesonkien aukioloja voit seurata täällä verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Työtilauksia voi jättää puhelinsoiton ja kukkakaupalla käynnin lisäksi viestein, sähköpostilla tai eKukka-verkkokaupassa. Heliä löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Hymyilevä nainen pitää kukkia

Muodot ja värit luonnosta

”Rakastan värejä ja värien yhdistelemistä. Kukkien monimuotoisuus kiehtoo ja käytän mielelläni hyvin erilaisia kukkia ja vihreitä. Yhdistelen muotoja, rakenteita ja värejä monipuolisesti.

Luonto on tärkeä osa kukkatöitäni. Keräilen materiaaleja omalta pihaltani ja metsästä. Lisäksi sujautan joka työhön palan sydäntäni. Kaiken tämän haluan tehdä asiakkaan toiveita kuunnellen.”

Tervetuloa piipahtamaan!

Sydän
Heli
ota yhteyttä
Nuoli oikealle
Nainen maalaa seinää
Kuva huoneesta
Nainen hymyilee autossa
Kukkakaupan piha
Nuoli vasemmalle
Nuoli oikealle